5 maj 2013
10:15

Lohärads IF Röd

Referat: Sunnersta AIF P99 - Lohärads IF Röd

Match igen för Röda laget, det var många sega och trötta kilar som kom till Sävja IP. Matchen mot Danmark igår var slut ca kl 20:30 (vinst med 3-1 i DM Kvartsfinal) och nu var det ny match på samma plats men mot Sunnersta AIF och matchstart kl 10:15.

Vi började inte alls bra. Sunnersta hade i sto rt sett allt de första 20:e minuterna, det stod 4-0 till SAIF då. Vi hade ingen rörelse utan boll, men det hade motståndarna. Det blev bättre spel av oss ju närmare halvtid vi kom, det ar i alla fall lite positivt.

Inför 2:a sade vi. - skit i resultatet - spela boll - ha kul.
Vi startade den 2:a halvleken bättre, vi gjorde 4-1 mål efter 6 min genom Max. Ralle slog en bra boll på djupet, som Max tog hand om och lobbade över deras utrusande målvakt (Johan, som var mycket duktig hela matchen), när han kom fri. Nu kändes det som att vi hade ett bättre spel, och SAIF skapade inte lika mycket längre. Men vi orkade inte hela halvleken. SAIF gjorde ytterliggare 3 mål de sista 10 minuterna, då var vi ett mycket trött lag med många skavanker.

Grattis SAIF till en mycket bra match. Kul att det återinge var en bra domare.